Evacuare moloz Sector 1 Bucuresti

Transport moloz sector 1

Locuiti in Bucuresti Sectorul 1 si tocmai ati terminat de renovat? Sau poate va mutati intr-o locuinta noua in sectorul 1 si doriti sa inlocuiti usile, mobila sau tamplaria invechita ?

Indiferent de solicitare, va ajutam in orice problema legata de evacuarea si transportul de moloz in zone precum Aviatorilor – Aviatiei – Baneasa – Floreasca – Victoriei – Gara de Nord.

De ce sa apelati la o firma specializata de transport moloz:

  1. Angajatii nostri au ani de experienta in transportul de moloz, mobila veche, deseuri, tocarie sau alte materiale si obiecte de care nu mai aveti nevoie. Folosim saci speciali pentru transportul molozului in siguranta;
  2. Stim exact unde trebuie sa fie aruncat molozul si il vom transporta in locurile special amenajate pentru acest lucru; avem contracte cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din apropierea Bucurestiului.
  3. Autobasculantele cu care transportam toate aceste materiale sunt dotate corespunzator si special concepute pentru acest tip de transport incat sa nu produca pagube mediului inconjurator;
  4. Va scutim de incarcarea molozului in saci si transportul acestora, care poate sa fie destul de greu, mai ales in cazul unei persoane fara antrenament si fara experienta.

 

Grija fata de mediul inconjurator

evacuare transport molozEste responsabilitatea noastra sa fim atenti cu mediul inconjurator, din ce in ce mai afectat de deseurile produse de marile orase. Spre deosebire de gunoiul obisnuit, molozul are cateva proprietati care nu va permite sa il aruncati la ghena de gunoi sau sa il duceti la groapa de gunoi, ci trebuie sa apelati la o firma specializata care sa il transporte pentru a preveni amenzile dar mai ales deteriorarea mediului inconjurator.

Daca locuiti in Bucuresti in zone precum Aviatorilor – Aviatiei – Baneasa – Floreasca – Victoriei – Gara de Nord, venim in ajutorul dvs. cu autoutilitare de transport speciale, care corespund normelor in vigoare. Preturile pe care le practicam sunt cele corecte pentru acest tip de transport.

Ne dorim sa castigam in fiecare beneficiar al lucrarilor noastre un prieten, un client multumit care sa ne poata recomanda ulterior cu incredere dar in acelasi timp sa protejam si mediul inconjurator.