Politica de confidentialitate

Acest site nu utilizeaza aplicatii de analiza de la terti (ex: google analytics) sau de la operatorii de retele sociale (ex: facebook pixel). De asemenea, publicarea de comentarii este dezactivata.

 

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele personale sau datele cu caracter personal sunt acele informatii unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila, referitoare la nume, adresa, cod numeric personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Ce date colectam?

Colectam doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci cand interactionezi cu website-ul nostru

Atunci cand vizitezi acest website, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica si nici pentru a fi folosita in alte scopuri.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Website-ul evacuaremoloz.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

Scopul colectarii datelor este: preluarea comenzilor/solicitarilor sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website.

Website-ul evacuaremoloz.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

Website-ul evacuaremoloz.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de Email ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

 

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.